1153 Budapest, Bácska utca 15.
+36 70 452 51 00
+36 1 372 04 18

Termékleírás

Zöldhéjú-kagyló, tengeri halfehérje por, cápaporc kivonat, MSM, betain és mangán tartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A Mobilisan kapszula olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a megkopott porcfelszínek regenerálódását és visszaállítják az ízületi folyadék kenőképességét.

Mobilisan kapszulaIzületeink felszínét, a jó működés érdekében, porc borítja, és egy úgynevezett izületi tok veszi körül, melyben az izületi folyadék, mintegy „kenőolajként” működik. Éveink előrehaladtával a mechanikai igénybevétel miatt a porcok felszíne megkopik, az izületi folyadék kenési tulajdonsága romlik, ami sok esetben erős fájdalmakkal jár. A legjobban igénybevett izületek (térd, váll, könyök, comb) szoktak a leggyakrabban problémásak lenni. A Mobilisan kapszula olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a megkopott porcfelszínek regenerálódását és visszaállítják az izületi folyadék kenőképességét.

A zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) az Új-Zéland környéki különösen tiszta tengerekből származik, és kivonata nagy mennyiségben tartalmaz egy glükóz-amino-glükán nevű vegyületet, mely a porcok egyik fő építőköve. A tengeri halfehérje por is ezt a hatóanyagot tartalmazza, a cápaporc-kivonat pedig kondroitin-szulfátot, amely szintén szükséges a porcok újraképződéséhez. Az MSM (metil-szulfonil-metán) a betain és a mangán fontos segédanyagai a porcszintézisnek, jelenlétük nélkül nem megy végbe ez a fontos folyamat.

Ízületi problémákra: a Mobilisan kapszula használatával „kisimíthatjuk” a megkopott porcok felszínét, megszűntethetjük az izületi fájdalmakat. A termék használata kúraszerűen javasolt. A kúra során három doboz Mobilisant kell elfogyasztani úgy, hogy az első dobozt napi 3×2, a másik kettőt pedig napi 3×1 kapszula dózisban kell beszedni. Ekkor tartsunk egy hónap szünetet, és ha szükséges, ismételjük meg a kúrát.

1 doboz 90 db kapszulát tartalmaz.

  • Megszünteti a fájdalmat és a duzzanatot
  • Csökkenti a gyulladást
  • Megállítja a porckopás folyamtát
  • Helyreállítja a sérült porcfelszíneket
  • Javítja az ízületek mozgását

Hatóanyag tartalom
Mangán 5,67 mg, Tengeri halfehérje por 525 mg, Cápaporc kivonat 150 mg, Metil-Szulfonil-Metán 150 mg, Betain-anhidrát 15 mg, Zöldhéjú kagyló por 525 mg, Glükoz-amino-glükán 87,15 mg, Kondroitin-szulfát 30,3 mg.

Mobilisan
1 doboz
Ft7.210
8.290 Ft helyett
Mobilisan
3 doboz
Ft21.630
24.870 Ft helyett

Cikkek

A csípő
A csípő
Az ízületi fájdalom okai
Az ízületi fájdalom okai
Ízületek és mozgás
Ízületek és mozgás
A térd
A térd
Tudtad?
Tudtad?
A porckopás jelei
A porckopás jelei
Porckopás
Porckopás

A porckopás a leggyakoribb ízületi betegség.