1153 Budapest, Bácska utca 15.
+36 70 452 51 00
+36 1 372 04 18

Tapasztalatok

Ha szeretné megosztani velünk és másokkal tapasztalatait kérem írjon nekünk. info@market7.hu

greczi-jozsefne-mobilisan
Gréczi Józsefné
A Mobilisant három éve ajánlottam egy beteg ismerősömnek. Először kételkedett aztán a sokadik gyógyszeres kísérlet után mégis rászánta magát a fogyasztásra. Most a negyedik doboznál tart és köszöni jól van. Tud dolgozni a kertben ami azelőtt irtózatos fájdalommal járt neki.
anonim-tapasztalat
Vincze Lászlóné
Termékfelhasználóként rendeltem meg a Mobilisan-t. Több mint öt éve szenvedek és mondhatom nem volt egyetlen lépésem sem fájdalom nélkül. Beszedtem három dobozzal, azt ugyan nem állíthatom, hogy húszéves lettem, de sokkal könnyebb a mozgás. Fájdalom nélkül tudok leszállni a kerékpárról. Remélem a következő adag még többet fog javítani a kopott porcokon.
anonim-tapasztalat-3
Török Piroska
Az Én nevem Török Piroska a Maros megyei Balavásár lakosa. Ez a kis falucska a Kis-Küküllő mentén helyezkedik el. A 2008-as év folyamán súlyos hátfájással feküdtem a kórházban, többféle kezelésben részesültem, amely sajnos nem tette meg egészen a hatását. Family-Business tagként ismerkedtem meg a MOBILISAN nevű étrend kiegészítővel, és jónak láttam , hogy Én is mint sokan mások kipróbáljam. Kipróbáltam, hogy saját meggyőződésem után ajánlhassam Én is mások számára. Meggyőződésem lapján Én is ajánlani tudom, hisz segített abban, hogy a hátfájásom teljesen megszűnjön. Örömömre szolgál, hogy végre nem kell attól féljek, hogy rossz mozdulatot teszek és újra előjönnek a fájdalmaim. Ezen tabletták beszedése után felszabadultnak és mozgékonyabbnak érzem Magam.
anonim-tapasztalat-3
Szőlősi Áronné
Most szedem a második doboz Mobilisan-t. Eddig nagyon nehezen tudtam a lépcsőn járni. Amióta szedem a készítményt úgy megyek a lépcsőn mintha húsz évet fiatalodtam volna. Fogom kérni a harmadik dobozzal is és remélem, el fogom felejteni a fájdalmat. Köszönöm, hogy hozzá juthattam ehhez a készítményhez.
torok-julia-big-1-izuletspecialista
Torok Júlia
Anyukámnak erős csípőcsontkopása van, évek óta egyre fenyegetőbb az operáció. Javaslatomra elkezdte a Mobilisant szedni es a kúra vége felé volt egy szerencsétlen esése, aminek következtében beláthatatlan rosszabbodásnak kellett volna bekövetkeznie! ….de, Mobilisan \’csodával\’ határos módon nem rosszabbodott az állapota.
1 2 3