1153 Budapest, Bácska utca 15.
+36 70 452 51 00
+36 1 372 04 18

Szállítási információk

Szállítási díjak:
17.400 Ft felett: ingyenes
0 Ft – 17.399 Ft között: 1.200 Ft

Bankszámlaszámok előre utaláshoz vagy banki befizetéshez:
Kedvezményezett neve: Family Business International Kft.
Budapest Bank: 10101470-84283000-01004006
OTP Bank: 11715014-20000095-00000000

A megrendelések feldolgozása és teljesítése, kiszállítás

A megrendelések feldolgozása, szállítási idő:

Munkanapokon a 12 óráig leadott rendeléseket a rendelést követő első vagy a rendelést követő második-harmadik munkanapon szállítjuk ki.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. Ha  Szolgáltató  és  Felhasználó  a  teljesítés  időpontjában  nem  állapodtak  meg, Szolgáltató  Felhasználó  felszólításában  meghatározott  időpontban  vagy  időn belül,  felszólítás  hiányában  legkésőbb  a  megrendelésnek  Szolgáltatóhoz  való megérkezésétől  számított  harminc  napon  belül  köteles  a  szerződés  szerinti teljesítésre.

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben  meghatározott  termék  nem  áll  rendelkezésére,  köteles  erről a Felhasználót  haladéktalanul  tájékoztatni,  valamint Felhasználó  által  fizetett összeget  haladéktalanul,  de  legkésőbb  harminc  napon  belül  visszatéríteni.  E kötelezettség  teljesítése  Szolgáltatót  nem  mentesíti  szerződésszegése  egyéb következményei alól.

Szállítás

Utánvétellel Magyarországra, Romániába válaljuk a kiszállítást, amit a GLS futárcéggel végeztetünk.

A GLS vállalja, hogy a csomagot, Magyarországon a feladást követő munkanapon, Romániában a feladást követő második munkanapon, munkaidőben kézbesíti. Ha a futár a megadott címen senkit nem talál, értesítést hagy a postaládájában, ezen szerepel a GLS központi ügyfélszolgálati telefonszáma. Ha ezt felhívja, biztosan meg tudnak beszélni olyan időponton és helyszínt, ahol az átadás-átvétel gond nélkül lebonyolítható. A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek, hiszen anyagilag is érdekeltek abban, hogy a címzetthez garantáltan a leggyorsabban eljusson a csomag. Ezért a futár mindent meg is tesz ennek érdekében. Ha végképp elérhetetlennek bizonyult a megrendelő, csomagja 5 napig a legközelebbi GLS depóban kerül elhelyezésre. A futár még egy alkalommal megpróbálja a kézbesítést, de ha 5 nap alatt senkit nem tud elérni, és senki nem jelentkezik a csomagért, visszaszállítják a feladónak. Ha a szállítás napján csak adott időben van lehetősége a csomagot átvenni, azt az ügyfélszolgálati számon lehet kérni, külön díj ellenében. A futárnak nincs módjában a címzetteket előre felhívni az időpont egyeztetés céljából.

Szállítási határidő:
A „sikeres vásárlás” tárgyú visszaigazoló e-mail elküldésétől számított 1-3 munkanap. Ha a megrendelést pénteki napon adja le, a leszállítás legkésőbb kedden történik meg. A kiszállítás átlagosan 2-5 naptári napon belül történik meg.

Fizetés:

A megrendelését három féle képpen tudja kifizetni:

– Utánvétellel
– Előre utalással
– Személyesen üzletünkben (készpénz vagy bankkártya)

Utánvétel esetén a teljes összeget a GLS csomagfutárnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot. (Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, meggyőződött a termékek sértetlenségéről, mert az átvétel utáni hiányosságokra, károkra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.)

Előre utalás esetében mielőtt a számláját kiegyenlítené, kérnénk, hogy várja meg a megrendelésére érkező levelünket, mely a termék tényleges meglétét igazolja! (Ez nem azonos az önnek automatikusan érkező levéllel, ami csak a megrendelés sikerét, tényét bizonyítja!)
Az átutaláskor kérnénk a közlemény rovatba beírni a megrendelés számát. Ahogy a vételi összeg megjelenik a bankszámlánkon, úgy indítjuk a csomagot.

Kedvezményezett neve: Family Business International Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10101470 84283000 01004006 (Budapest Bank)
IBAN számlaszám: HU18 10101470 84283000 01004006

Kedvezményezett számlaszáma: 11715014-20000095-00000000 (OTP)

Személyes átvétel: Ezt az átvételi módot azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik a megrendeléstől számított 3 napon belül személyesen is át tudják venni a megrendelt terméket üzletünkben. Fizetés bankkártyával vagy készpénzben lehetséges.

Csomag újrakézbesítés:
Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot sajnos automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre, és mi fizetünk így feleslegesen szállítási költséget. Előfordulhat, hogy nem kap értesítőt, vagy nem találja meg a szállítónk a címet, zárva az ajtó, nem tartózkodik senki a megadott címen, elutazott külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt Ön kezdeményezi, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De csakis akkor indítjuk útjára ismét a csomagot, ha annak ellenértéke a bankszámlánkon (átutalással) jóváíródott! Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, Áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot.

 

Külföldi szállítás:
Van lehetőség arra is, hogy a megrendelő külföldön vegye át a webáruházunkban megrendelt terméket. Ez esetben a bankszámlánkra át kell utalni a megrendelt termékek ellenértékét, plusz az adott országba való küldés szállítási költségét. Ennek részleteiről érdeklődjön (info@market7.hu).

 

Ez csak egy kivonat, a részletes vásárlási feltételeinket itt olvashatja:
http://izuletspecialista.hu/index.php/contact/vasarlasi-feltetelek/