1153 Budapest, Bácska utca 15.
+36 70 452 51 00
+36 1 372 04 18

Kovács György

Szegény mama falfehéren jött ki a dokitól, mert nem igazán akart kés alá feküdni. A Mama elkezdte szedni a Mobilisan-t úgy ahogy az elő van írva. 3 hónap után 1 hónap szünet és azóta a mamának még mindig a régi jó csont csípője van és nem kellett megműteni.

2006 decemberében kerültünk kapcsolatba a Family Business-szel és ennek legfőbb oka az anyósom volt. Félreértések elkerülése végett közlöm, hogy nagyon szeretem és tisztelem az anyósomat, csak néha kölcsönösen beszólogatunk egymásnak. Tehát 2006 november hónapban voltunk a sebész barátomnál, mert reggel mikor felébredt, mármint a kedves anyósom, nem tudott felegyenesedni. Derékszögben meghajolva maradt, mintha a hálószobában is gyomlálgatna. Sebészorvos barátom rögtön beígért neki két vadiúj csípőprotézist!

Szegény mama falfehéren jött ki a dokitól, mert nem igazán akart kés alá feküdni. Na és ekkor jött a Gyula, mármint nem a Kártyás, hanem a Kaszab Gyula és simán lemarketingelte (ez a szó csak a Csonka Miklós kedvéért került ide) az egész családot és 100 pontos regisztrációval beléptünk és a mama elkezdte szedni a Mobilisan-t úgy ahogy az elő van írva. 3 hónap után 1 hónap szünet és azóta a mamának még mindig a régi jó csont csípője van és nem kellett megműteni.

Reggelente kiegyenesíti magát és elmond egy áldást Bérci doktorra, hogy a Jó Isten tartsa meg sokáig és még sok ilyen csodaszert tudjon kiötölni mint a MOBILISAN.

Kovács György

Leave a reply